Start

Elektriker i Växjö – Vi täcker dina behov inom el

Med våra elektriker i Växjö får du alltid snabb hjälp! Vi bokar gärna in dina elinstallationer samma vecka och på tider du själv bestämmer. Vi anpassar oss efter dina önskemål och du får alltid säkra elarbeten, snabba svar och bra pris. Kontakta oss om du behöver elektriker i Växjö!

Elektriker i Vaxjo

Elektriker i Växjö: Som du slipper vänta på!

Med oss får du elinstallationer i Växjö precis när du behöver dem och du slipper vänta i veckor eller månader! Vi ger dig snabba svar, bra pris och elinstallationer utförda på ett korrekt sätt av behöriga elektriker i Växjö.

Elinstallation

Snabbt utfört med hög kvalitet

Belysning 

Vi får ditt hem att lysa upp!

Smarta hem 

Smarta lösningar för ditt hem!

Laddbox

Ladda elbilen hemma

Felsökning 

Vi hittar & löser felet!

Elcentral 

Vi tar hand om hjärtat i ditt hem

Installation ugn/spishäll

Vi löser installationerna

Eljour

Vår eljour jobbar dygnet runt

Behöver du elektriker i Växjö snabbt?

Ring oss! Vi är vana vid att jobba med korta deadlines och för oss är snabba beslut inga problem. Vi anser på riktigt att din tid är viktig och du ska inte behöva vänta i flera månader på elektrikern!

Du vill ha en elektriker i Växjö med en gång, och vi ser till att du får just det. Våra elektriker har alltid luckor i schemat och kan därför besöka dig med kort varsel och du får dina beställda jobb påbörjade redan inom en vecka.

Kontakta oss om du behöver en elektriker i Växjö snabbt, så tittar vi tillsammans på vad det är du behöver. Vi är här för att hjälpa dig.

Du får auktoriserade elektriker i Växjö

Om du inte vill vänta på en elektriker i Växjö, och dessutom vill ha en som ser till att alla säkerhetsföreskrifter följs så är vi det rätta valet.

Våra elektriker är utbildade och vårt företag är auktoriserade medlemmar i elsäkerhetsverket. Du får trygga elarbeten både hemma och på arbetsplatsen och inget jobb är för litet eller för stort.

Kontakta oss om du vill ha en elektriker i Växjö du kan lita på.

En del av Svenska Eljouren

Elektrikerväxjö.se en del av Svenska Eljouren. Det borgar för att du alltid får elektriker som ser till att dina behov och önskemål blir tillgodosedda istället för tvärtom.

Tid samma vecka

Vi ser gärna till att dina elinstallationer blir inbokade samma vecka på de tider som du anger. Vi kan hjälpa dig med allt inom el vilket inkluderar allt från enklare jobb som byte av ytterbelysning till stora och komplicerade elinstallationer.

Eljour 24/7

Om du behöver elektriker akut så är vår Eljour på plats snabbt, oftast inom en timme. Vi är tillgängliga dygnet runt, året runt och kan hjälpa dig var du än bor. Med oss får du alltid personlig service som utgår från dina behov och kan utlova hög kvalitet, hög säkerhet och hög standard.

Över 7000 kunder senaste året!

Hos oss får du elektriker som är proffs på el som gärna passar dina tider. Vi tycker helt enkelt inte det är rimligt att behöva vänta veckovis eller rentav i månader för att få kvalificerad hjälp med installationer som du inte får utföra själv.

4,6/5 i betyg av våra kunder

På omdömestjänsten Trustpilot vittnar kunder i onlinerecensioner om hur smidigt de tycker det är att anlita elektriker från Svenska Eljouren. Läs fler omdömen på truspilot.com.

Trygghet för dig som kund 

Vi är självklart auktoriserade medlemmar i Elsäkerhetsverket och arbetar för hög elsäkerhet i de svenska hemmen. Chansa aldrig med din el! Som kund hos Webbplatsens namn kan du alltid känna dig trygg.

Elsakerhetsverket
Th logo
Betala med swish
Betala med faktura 1

Kontakta oss - Vi svarar 24/7

BOKADE ELARBETEN

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-288 12 40eller mejla oss: kontakt@svenskaeljouren.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan. Alltid inom 24h!

AKUT HJÄLP – ELJOUREN!

För akut hjälp ring 010-288 12 40

Vi svarar dygnet runt!

Om elektrikerväxjö.se

Elektrikerväxjö.se ingår i familjen som är Svenska Eljouren. Vi är ett rikstäckande nätverk av lokala elektriker som ger dig snabba jobb, bra service och konkurrenskraftiga priser. Vi jobbar både mot företag och privatpersoner och kan erbjuda lösningar från att installera en ny spis till att serva de elektroniska komponenterna i er maskinpark.

Med oss får du alltid en elektriker snabbt, vi anpassar våra jobb utifrån dig och dina önskemål och kan därför se till att vi kommer på tider som passar dig. Vid akuta elfel kan vi erbjuda en eljour som är på plats inom en timme; det spelar ingen roll var du bor, eller vad klockan är och vi har inte ens stängt på julafton!

Snabbt på plats

Du kan ha en jourelektriker på plats inom en timme när du får akuta elproblem – dygnet runt!

Inbokad elektriker - samma vecka!

Sluta vänta på elektriker! Vi kan påbörja dina beställda jobb redan samma vecka.

Kvalitet istället för farliga DIY

Inga mer hemmagjorda elkopplingar – våra elektriker ger dig ett säkert hem.

Trygghet

Vi är auktoriserade genom Elsäkerhetsverket och det betyder att alla våra elektriker är behöriga och har rätt kunskaper. Med oss kan du alltid känna dig trygg.